29 februari 2024

Nodig al je buren uit voor de ‘Bruisende Burendag’ op het Europaplein in Heemskerk op 17 november van 14.00 tot 17.00 uur. 

Beverwijk/Heemskerk – Ontdek wat het Europaplein te bieden heeft na een periode van verbouwingen, terwijl we samen de feestdagen inluiden.  

Hostessen staan klaar om je te verwelkomen met een heerlijke drankje, waaronder koffie, thee of een glaasje bubbels. Geniet van live muziek en vier de opening van de nieuwe parkeergarage. Ook opent Lidl voor het eerst haar deuren in de buurt.  

Voor de kinderen is er een leuke workshop waarbij ze klompjes kunnen versieren voor Sinterklaas. Daarnaast staat er een schminkteam klaar om de kinderen om te toveren in hun favoriete personages. Ook ouderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen knoopje knutselen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen