24 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2030532 vermist sinds 30-10 Poes Nina, gesteriliseerd, gechipt, 8 jr. Grijs/zwart/bruin cypers, met een witte snoet, streepje tussen de ogen, wit befje, wit op de buik tussen de voorpoten en tussen de achterpoten. Buik bruin. Bruine vlekjes naast de neus. Witte voeten/sokken.Straat en plaats: Runxputteweg Limmen.
  • Melding nummer 2030963 vermist sinds 10-11 Poes Lucky, gesteriliseerd, gechipt, 20 jr. Zwart, met een witte snoet, bles, bef, hals. Voorpoten witte voeten, zwarte hak links achter. Magere poes. Heeft medicatie voor epilepsie nodig. Straat en plaats: Reggestraat Beverwijk.
  • Melding nummer 2031005 vermist sinds 9-11 Kater Nero, gecastreerd, gechipt, 13 jr. Helemaal zwart, paar witte haren op de borst. Schildklier werkt niet meer, gebruikt hiervoor medicijnen, zier er hierdoor kalig uit, buik helemaal kaal. Straat en plaats: Reguliersdwarsstraat Beverwijk.

Gevonden

  • geen
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen