29 februari 2024

Stadsdichterverkiezing Beverwijk 2024

BEVERWIJK – Donderdag 14 december is het bij café Camille in Beverwijk vanaf 21.15 uur weer stadsdichterverkiezingsavond.

Dus, beginnende of ervaren plezierdichter, doe ook (weer) mee! En niet-dichtende poëzieliefhebbers en geheime dichters, kom als toehoorder, plezier verzekerd! Win je, dan lever je in 2024 in totaal zes stadsgedichten aan, die gepubliceerd worden in kranten en online. Je dicht over voor Beverwijkers en Beverwijk en met oog voor actuele Beverwijkse kwesties. Mild of kritisch, dat is aan jou.

Donderdag de 14e draag je ook een of beide van jouw inzendingen voor, want je voordracht weegt ook mee bij de beoordeling.

De opdracht: Schrijf een lofzang op én een hekeldicht over Beverwijk of iets (typisch) Beverwijks. Een als altijd deskundige jury beoordeelt jouw inzendingen (op Jan na) geanonimiseerd. 

Stuur je inzendingen onder vermelding van je naam en telefoonnummer uiterlijk zondag 10 december vóór middernacht per e-mail aan: Jan (jsmorenburg@obijmond.nl). Bij voorkeur als bijlage in Word. Na ontvangst ontvang je een bevestiging per e-mail terug. Opgelet: latere inzendingen worden niet in behandeling genomen!

De organisatie is in handen van Bibliotheek IJmond Noord, in samenwerking met
café Camille.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen