22 februari 2024

Theaterconcert Peter van Rooijen in Theater De Cirkel met ‘Liefde, dood & taart’

Heemskerk – Op vrijdag 17 november komen Peter van Rooijen & Band naar De Cirkel in Heemskerk met ‘Liefde, dood & taart’, het derde en laatste theaterconcert in hun Liefde-dood-trilogie. De eerdere concerten ‘Zwaartekracht’ en ‘Bob Ross’ zijn beiden lovend ontvangen.

Dit derde theaterconcert van Peter van Rooijen is een prelude op de midlifecrisis, want Peters veertigste verjaardag nadert. Maar we geven ons niet zomaar gewonnen! Het wordt een gevecht tegen de sleur, vastgeroeste principes en voornemens die voornemens dreigen te blijven. Met een hele bak vol liedjes gaat Peter het onvermijdelijke te lijf. Met jazz, musical, rock, folk, alle muziekstijlen worden uit de kast gerukt. We zullen overwinnen! De taart staat al klaar!

Peter van Rooijen werd genomineerd voor de Annie M. G. Schmidtprijs 2021 en 2022, en voor de Poelifinario voor ‘Liefde, dood & zwaartekracht’ in 2019. Hij is vast lid van makerscollectief Circus Treurdier en wordt beschouwd als één van de beste liedjesschrijvers van zijn generatie. Samen met zijn vierkoppige band brengt Peter een gevarieerd liedjesprogramma vol verrassende en ontroerende nummers.

De pers over ‘Liefde, dood & Bob Ross’: ‘Heerlijke avond met enkel goede muziek’ -Theaterkrant ‘Peter van Rooijen […] hoort inhoudelijk zeker in dat rijtje thuis.
Kaarten voor ‘Liefde, dood & taart’’ zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

Voorstelling: Peter van Rooijen
Datum: Vrijdag 17 november 2023
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: € 17,50 / € 16,50 (vrienden)
Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel

Podium Laurentz A. Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk
Reserveren:http://www.decirkelheemskerk.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen