28 februari 2024

Cultuurconferentie 8 november 2023

IJmond – Op woensdag 8 november komen de scholen uit Akersloot, Beverwijk, Castricum, Heemkerk, Uitgeest en Velsen samen in en rondom het Kennemer Theater, het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en de Grote kerk in Beverwijk voor de Cultuurconferentie 2023. In dit programma vinden jullie informatie over de inhoud van deze dag en de praktische zaken.

Samen sterk in cultuur
Onder het motto ‘samen sterk in cultuur’ presenteren bevlogen vakdocenten tijdens de cultuurconferentie beproefde en vernieuwende methodes en inspirerende voorbeelden. Met workshops over beeldend, dans, erfgoed, letteren, muziek, theater en maakonderwijs geven ze tools die direct toepasbaar zijn in je klas.


In de editie van 2023 bieden we veel nieuwe workshops aan en werken we op verzoek met flexibele instap- en uitstaptijden tussen 14:00 en 17:30 uur. Ook maken we een aantal workshops/ronden geschikt voor VO-docenten. Zo kan iedereen kiezen voor tijden én een programma naar wens.


Voortgezet onderwijs ook welkom
Zowel kunstvakdocenten als overige docenten van het Voortgezet Onderwijs zijn welkom bij de Cultuurconferentie. Ze kunnen zich aanmelden voor alle workshops, ook als er geen VO bij vermeld staat.


Locatie
Kennemer Theater
Kerkplein 1, 1941 HD Beverwijk

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen