28 februari 2024

Asfalteren Communicatieweg in avond en nacht van 6 en 7 november

HEEMSKERK – Een deel van de Communicatieweg (vanaf de spoorlijn tot boven het viaduct over de rijksweg A9) is in de avond en nacht van maandag 6 november en dinsdag 7 november afgesloten. Dan gaat de firma KWS het asfalt vervangen.

Maandagavond 6 november wordt tussen 19.00 tot 5.00 uur het asfalt gefreesd. Dinsdag 7 november krijgt de weg een nieuwe asfaltlaag tussen 19.00 – 5.00 uur.

De rijbaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het fietspad is open en als het nodig is beschikbaar voor de hulpdiensten.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Uitgeest, de provinciale weg N8 en Assendelft.
Trompet 2 is in de eerste nacht met wat overlast bereikbaar. De tweede nacht is Trompet 2 alleen bereikbaar voor de hulpdiensten. Wieringen en Communicatieweg 6-8 zijn bereikbaar via de Waddenlaan. Hiervoor stellen we het fietspad tussen Waddenlaan en Wieringen open. Verkeersregelaars begeleiden hier het verkeer.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen