29 februari 2024

Festival Orkesten van de 70 jarige Velser Gemeenschap

De Culturele Stichting Velser Gemeenschap (VG) is opgericht in mei 1953 en bestaat dus 70 jaar.

De VG fungeert als platform voor cultuur en vrijetijdsbesteding voor amateurs in de Gemeente Velsen. De VG heeft als doel het bevorderen van het culturele leven in Velsen.

Ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan organiseert de VG het Festival Orkesten op 4 november 2023 in de stadsschouwburg Velsen. Voor de VG als organisatie nieuw omdat wij dit nooit eerder hebben georganiseerd. Na een succesvol Festival Koren in mei van dit jaar hopen we weer het nodige publiek naar de stadsschouwburg te krijgen.

De ervaring in mei 2023 leerde dat de optredens hebben geleid tot enthousiasme onder het publiek en diverse aanmeldingen bij de deelnemende verenigingen. Ook nu hopen wij op een geweldige sfeer en succesvolle optredens.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen