29 februari 2024

‘Met jouw arm om mij heen’

Nieuwe editie Vertaal de Liedjes

Beverwijk – Op Donderdag 26 oktober is de zesde editie gepland van het hilarische en poëtische Vertaal de Liedjes-evenement in Camille. Twintig liedjes werden ingezonden door veertien deelnemers, waaronder ‘Met jouw arm om me heen’ of gewoon ‘Een perfecte dag’, respectievelijk ‘In your arms’ van Chef’s Special en ‘A perfect day’ van Lou Reed.


Ruim twintig inzendingen zijn binnengekomen van veertien deelnemers, zowel liefhebbers
als professionele schrijvers). Een ervaren jury heeft alle teksten tegen het licht gehouden en vergeleken met de originele uitvoering. Daaruit zijn drie nummers gekozen die het originele nummer het best benaderen wat betreft ritme, zeggingskracht en originaliteit. Om 21.00 uur gaat het spektakel van start. In de eerste ronde zullen alle deelnemers hun nummer voordragen. Gewoon gesproken of a capella gezongen. Drie lokale topmuzikanten (David van Aalderen, Frans Molenaar en Daan Krakers) zullen in de finale om beurten een van de winnende liedjes voor hun rekening vertolken. En de zaal zingt mee. Als het kan.

Donderdag 26 okt, entree gratis, aanvang 21.00u

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen