22 februari 2024

Nova College en het Pluspunt

Het Nova College heeft ook een Pluspunt. Vanuit het Pluspunt krijg je als dat nodig is een extra steuntje in de rug bij het volgen van je opleiding. Als je bijvoorbeeld hulp kunt gebruiken om beter te leren plannen, als het met jou persoonlijk of bij jou thuis even niet zo lekker gaat of als je ondersteuning nodig hebt door een chronische ziekte of beperking. We bieden ook extra hulp als je financiële situatie het lastig maakt om volledig voor je opleiding te gaan, als je twijfelt of je wel de juiste opleiding hebt gekozen, of als je aanpassingen nodig hebt om het onderwijs te volgen.

Je kunt met veel verschillende vragen terecht bij het Pluspunt. Je studieloopbaanbegeleider kan je in contact brengen met de medewerkers of je kunt er zelf even langslopen; iedere grote locatie heeft een Pluspunt. Daar werken allerlei experts, zoals een intern begeleider, schoolmaatschappelijk werker en schoolpsycholoog. Ook jouw docenten werken nauw met hen samen. Zo gaan we samen met jou aan de slag, zodat je je diploma kunt behalen en groeit als mens.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen