28 februari 2024

Musical repetitie voor Legally Blonde

Time Square speelt Legally Blonde We mogen eindelijk weer het theater in! 27 & 28 oktober staan we met Time Square in het Kennemer Theater met de musical Legally Blonde en wat hebben we er zin in! De musical gaat over een meisje genaamd Elle. Elle wil aan haar ex-vriend bewijzen dat ze daadwerkelijk volwassen is door, net als hij, rechten te gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Ze wordt hier echter door medestudenten weggezet als ‘dom blondje’ (net als iedereen die geen kaartje koopt voor deze voorstelling). Ze ontdekt hoe de kennis van rechten anderen kan helpen en laat daarmee zien dat ze meer is dan alleen maar ‘dom’ en ‘blond’. Met behulp van haar vriendinnen schopt ze het verder dan ze zelf ooit had verwacht en vindt ze de liefde in een onverwachte hoek. De kaartverkoop is net gestart, dus koop snel je kaarten!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen