28 februari 2024

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:
Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2022960 vermist sinds 4-10 Poes Miep, gesteriliseerd, gechipt, 2 jr. Witte snoet, hals, borst, buik, poten. Cypers grijs/rood gevlekt met strepen op de kop, rug, staart. Cypers/ lapjeskat. Straat en plaats; Heereweg Castricum
  • Melding nummer 2023891 vermist sinds 2-10 Poes Saartje, gechipt, 1 jr. Lapjes poes, witte snoet, hals, borst, buik, poten. Zwart “snorretje” Dek en staart zwart en rood gevlekt.Straat en plaats; Jan van Polanenstraat Heemskerk
  • Melding nummer 2023960 vermist sinds 11-10 Kat Smokey, Maine Coon, 10 jr. Forse kat, Maine Coon. Grijs met wit, groene ogen, witte voetjes, witte buik, langhaar, pluizenoortjes Straat en plaats; Laan van Albert’s Hoeve Castricum

Gevonden

  • geen
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen