28 februari 2024

IJmond Business: interview met BASIM Veiligheidsgroep en BHV Oefencentrum

IJmond Business is hét business programma met ondernemers van OV IJmond, waarin u antwoorden krijgt op vragen als: wie is het gezicht en wat is het verhaal van het bedrijf en wat zijn de kansen en uitdagingen in onze prachtige regio?

In deze aflevering is Brigitte Schiering in gesprek met Maurice Meijer van BASIM Veiligheidsgroep en BHV Oefencentrum. Maurice heeft bij de brandweer gewerkt en richtte tien jaar geleden, samen met zijn compagnon, het bedrijf op. Maurice staat voor samenwerken aan een veilige werkomgeving. Maar hoe doet hij dat? Welke risico’s lopen bedrijven? Het gesprek gaat onder meer over welke risico’s bedrijven lopen en Maurice geeft daar voorbeelden van.

Wilt ú de volgende gast zijn? Stuur een mail naar info@ovijmond.nl voor meer informatie.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen