30 november 2023

Kinderboekenweekfeest: Bij Mij Thuis

Beverwijk – Zoals elk jaar viert ook dit jaar Bibliotheek IJmond Noord samen met het Kennemer Theater, Kunst Exposities Kerkplein (KeK) en het Centrum voor de Kunsten een gezellig Kinderboekenweekfeest met diverse workshops en activiteiten.

Dit jaar is het thema Bij Mij Thuis. Een feest waar kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s zich kunnen vermaken. Diverse workshops, muziek, spelletjes, een speurtocht en nog veel meer. Alles is aanwezig om iedereen een supergezellige middag te bezorgen.

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!

Alle ouders, opa’s, oma’s en kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte uitgenodigd op zondagmiddag 15 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis!

——————————————————————————————————

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen