30 november 2023

CD presentatie Vrienden van de Mensenkerk 2023

Beverwijk – De eerste (2017) is samengesteld door gitarist Serge Héman, de tweede (2018) door harpiste Colet Nierop, de derde (2019) door pianist Ruud Jansen en de vierde (2020) door violist David van Aalderen en pianist Rodolfo Ravissant samen. Deze vijfde is samengesteld door zangeres Annemarieke Bechtold.

Annemarieke zingt al heel wat jaren in de IJmond. Zij zingt een breed repertoire en wordt door allerlei muzikanten begeleid, van contrabas tot piano en van saxofoon tot orgel.

De Vereniging Mensenkerk vraagt jaarlijks een muzikant om een CD samen te stellen waarop verschillende muzikanten samen spelen. Ook deze keer is dat weer gelukt. De opnamen zijn in slechts 3 dagen gemaakt. In feite is het een registratie van live samenspel.

Het is een zeer gevarieerde CD geworden waar zelfs het orgel met een nummer meespeelt 14 muzikanten spelen op deze CD samen. Er zijn maar liefst 19 nummers in uiteenlopende bezettingen en stijlen

Aan deze editie hebben meegewerkt: Bas Kisjes, Lucien Louwerse. Jeff Templon, Roland Lut Luttik, Nils van Dijk, Sjanneke van Herpen,,David van Aalderen, Thomas Wilbrink, Lex Molenaar, Ruud Jansen, Saskia Domisse, Ton Duin, Martin de Vlugt, Serge Héman.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen