28 februari 2024

Kinderboekenweekfeest

Beverwijk – Alweer voor de dertiende keer organiseren Centrum voor de Kunsten Beverwijk, KEK, het Kennemer Theater en Bibliotheek IJmond Noord samen het Kinderboekenweekfeest! Kom jij ook? Zondag 15 oktober kun je van 14.00 – 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater terecht voor leuke gratis workshops en gratis activiteiten rond het Kinderboekenweekthema Bij mij thuis.

Zo geeft Yvonne Zomerdijk een workshop met wat vooral niet Bij mij thuis mag, namelijk tekenen en kleuren op muren, stoelen en tafels. Hier kan dat juist wel, want hier zijn bijvoorbeeld de tafels van karton.


Ook schrijfster Femke Dekker van de kinderboekenserie De Magische Bibliotheek komt een
leuke workshop geven. Kijk voor een overzichtje van de kinderboeken van Femke ook even
in de agenda op de website bibliotheekijmondnoord.nl. Alle informatie over de
Kinderboekenweek vind je op de website hebban.nl/kinderboekenweek.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen