28 februari 2024

IJmond Business: interview met Linda Beentjes van de Loopbaanshop

IJmond Business is hét business programma met ondernemers van OV IJmond, waarin u antwoorden krijgt op vragen als: wie is het gezicht en wat is het verhaal van het bedrijf en wat zijn de kansen en uitdagingen in onze prachtige regio?

In deze aflevering is Brigitte Schiering in gesprek met Linda Beentjes van de Loopbaanshop. Linda heeft jarenlange ervaring in het HR vak, zowel in Nederland als in de Verenigde Staten. Ze houdt ervan om mensen in beweging te krijgen en werkgeluk te brengen. En dat de mensen gezien worden en gewaardeerd. Het gesprek gaat onder meer over welke uitdagingen Linda zoal tegenkomt in het MKB.

Wilt ú de volgende gast zijn? Stuur een mail naar info@ovijmond.nl voor meer informatie.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen