30 november 2023

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Melding nummer 2019314 vermist sinds 25-9 Kater Floki gecastreerd, gechipt, 2 jr. Cypers rood, witte kin en bef, witte vlek tussen de voorpoten en witte pootjes, voorpootjes witte voetjes. Straat en plaats; Walingstuin Castricum.
  • Melding nummer 2019271 vermist sinds 26-9 Kater Sunny gecastreerd, gechipt, 14 jr. Zwart, met een witte snoet, bles, bef, borst, buik, witte voetjes/sokjes. Erg schuw. Straat en plaats; Goudstuk Limmen.
  • Melding nummer 2019029 vermist sinds 26-9 Poes Liba, ongesteriliseerd, gechipt, 2 jr. Kleine cyperse grijs/zwart gestreepte poes, net zwanger geweest. Grote oren. Straat en plaats; Brakenburgstraat Castricum.
  • Melding nummer 2018984 vermist sinds 26-9 Kater Oreo, ongecastreerd, 6 maanden. Bruin/zwart cypers, witte neus en bekje, witte sokjes. Straat en plaats; Breedweerlaan Heemskerk.
  • Melding nummer 2018977 vermist sinds 26-9 Kater Yoshi, gecastreerd, gechipt, 16 jr. Ragdoll langharige grijs/witte kat, met blauwe ogen. Rechteroog bruin vlekje in. Straat en plaats; Ziendervaart Uitgeest.
  • Melding nummer 2018066 vermist sinds 20-9 Poes Baloe, gesteriliseerd, gechipt, 9 jr. Wit, met een cypers petje tot naast rechter oog en onder linker oog, witte bles, groen/gele ogen, cypers dek/flanken, cyperse vlek op rechter achterpoot, geringde staart, punt staart zwart. Slank. Straat en plaats; Plantenhove Castricum.

Gevonden

  • Melding nummer 2018224 vermist sinds 19-9 Poes Catootje, gesteriliseerd, gechipt, 5 jr. Licht rood. Wit bekje, witte bef, witte voetjes voor, witte sokjes achter. Kleine knik in haar staart. Klein. Straat en plaats; Leo Toepoelstraat Castricum.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen