30 november 2023

Feestelijke onthulling muurschildering kunstwerk Gerrit van Assendelftstraat

Heemskerk – Eind juli 2023 maakte kunstenaar L.J. van Tuinen het bijzondere kunstwerk op de muur aan de Gerrit van Assendelfstraat, rechts van Bakker Meijer. De kunstenaar staat bekend om trompe-L’oeil schilderingen. Frans voor ‘gezichtsbedrog’. Zijn kunst lijkt soms op je af te komen. Vanaf 4 oktober komt het kunstwerk nóg meer op je af. Namelijk via augmented reality. Augmented Reality is een digitale laag over de werkelijkheid, iets dat je bijvoorbeeld kunt laten afspelen vanaf je smartphone.

U bent van harte welkom tijdens de opening.

Datum: 4 oktober 2023

Locatie: Voor Slagerij de Roode, Gerrit van Assendelftstraat 26, 1961 NK Heemskerk

Tijd: 13:00

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen