30 november 2023

Eerste FietsBridgeDrive in Uitgeest

Van speellocatie naar speellocatie.

De groepen starten op verschillende plaatsen, maar ze fietsen hetzelfde rondje. De volgorde van de speellocatie staat ook in het programmaboekje. De deelnemers moeten zelf de weg vinden naar hun eerste speellocatie. De route van het gemeentehuis naar de verschillende speellocaties is beschreven in het programmaboekje en op deze website bij de locaties. Een paar dagen voor de drive krijgt men een mail met paarnummer en de eerste speellocatie. De deelnemers die bekend zijn in Uitgeest fietsen hun eigen route naar de volgende speellocatie. Voor deelnemers die Uitgeest niet zo goed kennen, heeft de organisatie een route uitgestippeld, die langs enkele bezienswaardigheden leidt. In het programmaboekje staat een korte beschrijving van de bezienswaardigheden. De route zal worden gefietst onder begeleiding van een bridgepaar dat herkenbaar is aan de gele hesjes. De totale lengte van de route is zo’n 11 km. De langste etappes zijn van brasserie C’est la vie naar Danny’s en van Havenrijk naar Eetcafé Klaas beide, ongeveer 3 km.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen