30 november 2023

Recordaantal ingeleverde Zomerleesbingokaarten

Beverwijk – Om het leesniveau tijdens de vakantie op peil te houden organiseerde Bibliotheek IJmond Noord de Zomerleesbingo. Voor elk kwartier lezen kon je een vakje aankruisen en bij vijftien vakjes is het bingo! Zo kon je een vakje aankruisen als je op een creatieve gelezen had, zoals voorlezend aan je hond, knuffel of lezend op het toilet!

Dit jaar is er een recordaantal Zomerleesbingokaarten ingeleverd. In totaal zijn er 132 kinderen uit de regio IJmond Noord geweest die bingo hadden en een leuke verrassing kregen bij het inleveren van hun bingokaart.

Leesconsulenten Denise Verlaat, Marcia de Bruijn en Jasmin Wijker van Bibliotheek IJmond Noord geven aan trots te zijn op dit resultaat en noemen het positief dat er zoveel gelezen is in de vakantie en hopen dat er volgend jaar nog meer kinderen zijn die deelnemen aan de Zomerleesbingo!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen