30 november 2023

Trio Bakelied in Camille

Beverwijk – Als alles om muziek draait…
3 mannen en een vrouw met een voorliefde voor Nederlandstalige liedjes!

Met Accordeon, Contrabas en Gitaar en Percussie weten ze een groot geluid neer te zetten en wisselen ze de zang voortdurend af. De mannen spelen al jaren samen bij Joris Linssen & Caramba en barsten nog steeds van de energie! Ze nemen je graag mee op een muzikale zoektocht naar vergeten liedjes. The Scene, Jacques Brel, De Dijk, Willeke Alberti, Klein Orkest, Toon Hermans, Polle Eduard, Suzan & Freek, Racoon etc… Alles gespeeld met een diepe buiging voor het origineel en een aanstekelijk enthousiasme…komt het zien!
 
Marcel van der Schot-Accordeon & zang
Erik van Loo – Contrabas & zang
Kees van den Hoogen – Gitaar & zang
Djem van Dijk  – Zang Percussie ( nog niet op de foto)

Zondag 24 sept, aanvang 15.00u, entree gratis

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen