30 november 2023

Samen2 Maatjesvrijwilliger: Verbinden en Ondersteunen

Heemskerk Wilt u graag iets betekenen voor een ander in uw gemeenschap? Dan is het Samen2 Maatjesvrijwilliger programma wellicht iets voor u!
Wat is een Maatje? Een Maatje is iemand die vrijwillig tijd vrijmaakt om met een buurtgenoot in contact te komen en ondersteuning te bieden, gedurende een bepaalde periode, meestal eens in de twee weken. Maatjes zijn er in allerlei vormen:

 • Praatmaatje: Voor een goed gesprek en gezelligheid.
 • Hulpmaatje: Voor praktische hulp en advies.
 • Wandelmaatje: Samen genieten van een frisse lucht en een wandeling.
 • Leesmaatje: Voor het delen van verhalen en boeken.
 • Spelletjesmaatje: Speel samen spelletjes en deel plezier.
 • Boodschappenmaatje: Helpen bij boodschappen doen.
 • Sportmaatje: Samen actief zijn en sporten.
  Of het nu gaat om een goed gesprek, een gezellige activiteit, of praktische hulp, Maatjes staan klaar om er voor u te zijn.
  Wilt u Maatje worden? Als u geïnteresseerd bent in het worden van een Maatje, kunt u contact met ons opnemen. Ons doel is om verbindingen te creëren in de gemeenschap en ondersteuning te bieden aan degenen die dat nodig hebben. Samen kunnen we positieve veranderingen teweegbrengen.
  Aanmelden of meer informatie. Voor meer informatie of om u aan te melden als Maatje, neemt u contact op met Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Castricum: vip@welzijncastricum.nl of 0251 – 65 65 62. Samen kunnen we een verschil maken in elkaars leven.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen