1 oktober 2023

Het Indian Summer Art-festival in het Muziekfort; Lucasgilde haakt in op de zomer

Beverwijk – Het Indian Summer Muziekfestival is een jaarlijks festival in het recreatiegebied Geestmerambacht en trekt altijd veel bezoekers.

In het verlengde van dit festival kunnen mensen op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 deelnemen aan het Indian Summer Art-festival in het Muziekfort, Vuurlinie 1 te Beverwijk. Dit Art-festival, georganiseerd door het Lucasgilde Beverwijk, is inmiddels ook een jaarlijks terugkerend fenomeen te noemen.

Het programma

Op zaterdag 23 september ga je aan de slag met verschillende soorten materialen. In de workshop “Muzikaal model” werk je met krijt, houtskool of grafiet.

In de workshop “Boetseren met was” is dat draad, wol en was. De workshop “Indian Salad” gaat los met verf, prints en alles wat je kunt vinden in de omgeving van het fort. De werkstukken, bijvoorbeeld geïnspireerd door muziekapparatuur- en instrumenten, komen te hangen in de lange gang van het fort, tussen de ruimtes waar de bands repeteren. Op beide dagen is er ’koffie, thee, lekkers en een lunch’. Gedurende de dagen is er livemuziek van artiesten in het fort

Praktische informatie Indian Summer Art-festival

Het Indian Summer Art-festival Beverwijk is op 23 en 24 september in het Muziekfort. Per dag gaan we uit van maximaal 40 tot 50 deelnemers, in het fort te verdelen over de poterne en de workshopruimtes. Beide dagen meedoen kost 40 euro; een dag meedoen, kost 25 euro. De koffie/ thee en de lunches zijn hierbij inbegrepen. Aanmelden via de website van het Lucasgilde: www.lucasgildebeverwijk.nl/contact, of per email info@lucasgildebeverwijk.nl.

Zorg dat u zich op tijd aanmeldt. Dit wilt u niet missen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen