12 april 2024

De Apostolisch Genootschap Kennemerland opent deuren

Heemskerk – Op 23 september aanstaande van 10.00 tot 17.00 uur houdt het Apostolisch Genootschap aan de Jean Monnetstraat 1 in Heemskerk ‘Open Huis’. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de betekenis van de vorm van het gebouw is en wat er in het gebouw allemaal afspeelt? Dan hebt u de mogelijkheid om daarachter te komen. U/jij met kinderen, familieleden en/of vrienden en buren bent van harte welkom! Er is een rondleiding; u kunt vragen stellen over waar wij als gemeenschap voor staan; er is muziek, uitleg over onze rituelen; we vertellen over onze geschiedenis met ondersteuning van films; de werking van het pijporgel, u kunt kaarten maken en spelletjes doen. Of misschien heeft u wel interesse om gebruik te maken van het gebouw of een van de zalen? Wij staan voor veel open! Dat alles kan onder het genot van koffie en thee met wat lekkers of een hapje en een drankje. Als plaats voor religieus-humanistische zingeving biedt Apostolisch Genootschap ontmoetingsplaatsen waar mensen zich samen verdiepen op levensvragen, elkaar inspireren tot bewust en liefdevol leven en elkaar nabij zijn. Zo wil het genootschap bijdragen aan een duurzame wereld waar mensen met compassie en solidair samenleven. Zie ook www.apgen.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen