3 oktober 2023

Geld en Genoeg met Dette Glashouwer

Heemskerk – GroenLinks Heemskerk nodigt iedereen, voorafgaand aan de Algemene Leden
Vergadering, op maandag 18 september 2023 uit om de inspirerende voorstelling Geld en
Genoeg van Dette Glashouwer bij te wonen. Inloop is vanaf 19.45 uur. Aanvang 20.00 uur in De Vrijburght, Vrijburglaan 2, in Heemskerk.


Nadat Dette ons alles heeft verteld over de geschiedenis en de betekenis van geld, praten we graag in de daaropvolgende pauze nog even na. De voorstelling geeft namelijk nieuwe inzichten en achtergronden over geld. Het maakt inzichtelijk dat er een absolute noodzaak is om onze economie anders vorm te geven. Komt het zien! 


Geld en genoeg
Op veler verzoek is Geld en Genoeg opnieuw te zien. De smaak van huiskamers heb ik helemaal te pakken, en samen met regisseur Dirk Groeneveld is er aan een huiskamertheaterversie gewerkt. De voorstelling is weer helemaal up to date en actueler dan ooit. In de voorstelling ‘Geld en Genoeg’ vertelt ze losjes maar precies over de geschiedenis en de betekenis van geld. Je denkt misschien: ‘Het gaat elke dag door mijn hand dus ik weet er alles van!’. Geloof het, Dette zet je aan het denken!’ ‘Met de vragen ‘Wat is geld’ en ‘Kan het ook anders’ reisde ze de wereld over. Ze trok van Istanbul tot Stavanger, van verschillende Amerikaanse universiteiten tot de sloppenwijken in Kenia.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen