30 september 2023

Stadsschouwburg openingsweekend op 22-23 en 24 september

Op vrijdag 22 september trapt het theater aan de Groeneweg in IJmuiden af met de openingsfilm van het Nederlands Film Festival Sweet Dreams. Zaterdagmiddag 23 september, op Nationale Burendag, staat de gloednieuwe familievoorstelling van Buurman & Buurman op het programma en ‘s avonds is één van de grootste jazzfilmklassiekers aller tijden te zien: Round Midnight.

Zaterdag is op het terras vanaf 16.00 livemuziek van jazzfenomeen Benjamin Herman met zijn trio en de smakelijke ‘tropical noise’ van de feestband Lola’s Dice. Ook wordt Jules Deelder’s gevelbord feestelijk onthuld. De foyers zijn open voor een bijzondere expositie van de Velsense beeldend kunstenaar Dakmar Scholten.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen