1 oktober 2023

Feestelijke opening nieuweSIG-woonlocatie ‘Breestraat’

Beverwijk – Stichting SIG, regionale organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking, opent vrijdag 15 september haar nieuwe woonlocatie ‘Breestraat’ in Beverwijk. Het woonproject, gevestigd boven de winkels op de hoek Breestraat/Peperstraat, telt drie woonlagen met elk zes studio’s voor cliënten en een gemeenschappelijke huiskamer. Aan de achterzijde is een terras voor gezamenlijk gebruik.

De 18 bewoners zijn deels afkomstig van het voormalige SIG-woonproject Westerheem in Heemskerk. Ook wonen er cliënten van andere SIG-locaties in de regio en cliënten van de wachtlijst. De bewoners van de Breestraat vormen samen een gemengd gezelschap van alle leeftijden. Er is 24/7 begeleiding aanwezig. De begeleiding/ondersteuning wordt op maat aangeboden, afhankelijk van de individuele zorgvraag.

Wethouder Cecilia van Weel van de gemeente Beverwijk doet de feestelijke openingshandeling van woonproject ‘Breestraat’ samen met een bewoner.
Datum/tijd: vrijdag 15 september, 16.00/16.30 uur.
Na afloop is er een rondleiding.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen