12 april 2024

Duinfestival Heemskerk, de zesde editie!

HEEMSKERK – Op zaterdag 2 september vond in het Heemskerkse duingebied voor de 6e keer Duinfestival Heemskerk plaats.  Onder schitterende weersomstandigheden fietsten de deelnemers van act naar act in het zonnige duin.

De aftrap was bij Buurtcentrum  d’Evelaer. Daar speelden de SeaSide bigband en de Djembe groep van Moussé Dramé. Het officiële startschot werd om 16.00 uur gegeven  door burgemeester Alexander Luijten met een fietsbel.’De eerste groep fietsers vertrok kort daarna richting de eerste act.

Naast zang waren er dit jaar prachtige optredens op harp, gitaar, accordeon en trompet. Ook was er een concert op klankschalen, dans aan de kustlijn en een swingende afsluitende band op paviljoen de Vrijheit.

De deelnemers genoten zichtbaar en de reacties waren enthousiast. Oerol was ooit de inspiratie van de eerste editie van Duinfestival Heemskerk en dat is bij de 6de editie nog steeds te merken.

Natuur en cultuur komen samen in het prachtige duingebied in Heemskerk. Op naar de de 7de editie!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen