3 oktober 2023

Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

IJmond – Op vier september start vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur de campagne Kies een clubVan 4 tot 30 september is de campagne er voor ouders die niet genoeg geld hebben om hun kind (of kinderen) mee te laten doen aan sport of cultuur. Niet voor niets is deze campagne in september zodat we zoveel mogelijk kinderen aan het begin van het seizoen mee kunnen laten doen met hun favoriete sport- of cultuuractiviteit. Ouders kunnen op de website www.kieseenclub.nl een formulier invullen en zo direct een aanvraag doen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht beschikt over de ANBI- status en is een CBF goedgekeurd goed doel.
Wij maken het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie/lesgeld en soms de benodigde attributen.

Door het verhaal van Kies een club tussen 4 en 30 september 2023 zoveel mogelijk door te vertellen kunnen we nog meer mensen bereiken en daardoor meer kinderen laten deelnemen aan sport of cultuur.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen