30 september 2023

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Vermist; melding nummer 2010513, Hond, Lizzie, Sheltie (Shetland Sheepdog) teef, gesteriliseerd, gechipt, 7 jr. Langharig, bruin met witte pootje en bef en wit op snoetje. Angstig en bang voor grote honden. Straat en plaats; Hallsteinerf Heemskerk

Gevonden

  • geen

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen