30 september 2023

Gesprek met de voorzitter van EcoHeemskerk

We zijn de COÖPERATIEVE VERENIGING VOOR DUURZAME ENERGIE in Heemskerk. We bestaan sinds 2019, zijn geheel onafhankelijk en werken zonder winstoogmerk. Ons doel is: de inwoners van Heemskerk te helpen bij de energietransitie (d.i. minder gas & grijze stroom en meer duurzame energie gebruiken), door: het gebruik van duurzame energie te stimuleren, het (doen) produceren van duurzame energie, een kenniscentrum te zijn rond energiebesparing en bij te dragen aan het energiebeleid van onze gemeente. De vereniging bestaat uit een bestuur en leden. Sommige leden zijn actieve vrijwilligers. Hun activiteiten zijn georganiseerd in 4 werkgroepen: EnergieCoaches, zonnepanelen, beleid duurzame energie, communicatie en PR Wij zoeken nog steeds vrijwilligers.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen