30 september 2023

Jongeren, komt allen en doe mee met Social Friday in Castricum!

Castricum – Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit?
Social Friday wordt in Castricum georganiseerd door het Jongerenwerk van Welzijn Castricum. Ook in veel andere Nederlandse plaatsen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Sociale boost
Heel veel jongeren in Nederland willen graag nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, wordt voor de derde keer Social Friday georganiseerd.
Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. ‘Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.’ Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september 2023 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in CASTRICUM
Welzijn Castricum organiseert in Castricum de Social Friday activiteit Casino Night: samen leuke spellen spelen en plezier maken

Om 19.30u begint de activiteit. De locatie is: Gebouw De Landbouw, Dorpsstraat 30, Castricum. Ben jij er gezellig bij? Amber en Kim helpen je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!
Heb je vooraf vragen, bel op app: Amber (06 – 15 39 64 76) of Kim (06 53 48 72 86)
Organisatie Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de ‘Week Tegen Eenzaamheid’. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laat Join Us jongeren meedoen!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen