3 oktober 2023

Huttenbouw bij Ankie’s Hoeve

Jeugd in de regio gaat aan de slag met hout, spijkers en een hamer. In de laatste week van de zomervakantie is er flink geklust op Anki’s Hoeve. Grote villa’s, flats en kastelen zijn binnen een paar dagen uit de grond gerezen. En dat allemaal door de creativiteit en het enthousiasme van een grote groep kinderen tussen 6 en 12 jaar. “Zonder de ondersteuning van een aantal partijen uit de omgeving was dit zeker niet gelukt”, vertelt bouwopzichter en jongerenwerker Frank Commissaris. “Lineage Logistics uit Velsen-Noord spaart bijvoorbeeld het hele jaar de houten pallets voor ons op.” Ook Dijkman Sloop- en Grondwerken, SBB en Pré Wonen hebben hun steentje bijgedragen. Dankzij de goede verzorging van Bakkerij Klees, Albert Heijn Beverhof, Cafetaria Jimmy’s en Davidson Groenten en Fruit heeft iedereen de hele week genoeg energie gehad om hard te werken aan de hutten.

Er was ook een huttenbouw door Bouwstad Kennemerland op het terrein van het
Dali College aan de Plesmanweg in Heemskerk

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen