30 september 2023

Le Champion zoekt vrijwilligers Dam tot Damloop

Wil jij het vrijwilligersteam tijdens het Dam tot Dam Weekend versterken?

Een groot aantal vrijwilligers is jaarlijks in touw om van de Dam tot Damloop en Damloop by night een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn honderden vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. Beleef net als de lopers als vrijwilliger ook een onvergetelijk evenement. Voel de spanning bij de start, ervaar het enthousiasme langs de route of geef de lopers die felbegeerde medaille na hun grootse prestatie. Vrijwilliger zijn bij de Dam tot Damloop is een dankbare taak waar je nog vaak aan zult terugdenken!

Je functioneert altijd onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers bij de Dam tot Damloop zijn welkom vanaf 16 jaar.

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger te zijn bij de Dam tot Damloop of de Damloop by night? Meld je aan als vrijwilliger.  https://www.lechampion.nl/vrijwilligersteam

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen