3 oktober 2023

De zomerVISkaravaan komt naar Heemskerk

Heemskerk -Op donderdag 31 augustus organiseren de hengelsportverenigingen Kennemerland uit Beverwijk en Het Snoekje uit Heemskerk samen een supergaaf JeugdVISevent in Heemskerk. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Ben jij gek van sportvissen, tussen de 8 en 14 jaar oud of wil je daar meer over weten? Het JeugdVISevent wordt gehouden op de Stroomwal en op het Schrijverskwartier/ Weverskwartier in de Broekpolder te Heemskerk en duurt van 10:00 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.


Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vistuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. Ook zijn er verschillende demo’s van sportvissen te zien. Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en een gratis hengel!

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar is gratis en beperkt tot maximaal 60 kinderen; dus vol=vol! Als dit aantal op 31 augustus niet is bereikt kan ter plaatse nog digitaal worden aangemeld bij de inschrijfbalie.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan bij Sportvisserij Nederland, Alisha Hansma of George Hampsink, tel. 030-6058400 of via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen