30 september 2023

Nieuw rieten dak voor het Dierenduintje

Afgelopen week is een rietdekker gestart met het vernieuwen van het dak op de stal van kinderboerderij ’t Dierenduintje. Een belangrijk deel van de kosten is door een doneeractie bijeengebracht. Aan het eind van de zomer zullen de donateurs welkom zijn op een speciaal voor hen georganiseerde middag.

Foto: Hans Blomvliet

“We willen iedereen heel erg bedanken voor hun donaties, dankzij alle lieve mensen die een donatie hebben gedaan kunnen we met een gerust hart de herfst/winter ingaan zonder angst voor lekkage. Zonder u was dit niet gelukt!”, laat het bestuur van stichting ‘t Dierenduintje weten. “Bedankt Stichting Albert Asjesfonds, Stichting Keerpunt Foundation, Bridgeclub Alert, Stichting bouwstenen voor dierenwelzijn voor jullie bijdrage!”

Foto: Hans Blomvliet
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen