30 september 2023

Angelina Reijnders over zoons Tijjani (AZ) en Eliano (Jong FC Utrecht)

In deze aflevering ga ik in gesprek met Angelina Reijnders. Met twee zoons in het betaalde voetbal is Angelina zeker een echte voetbalmoeder. Openhartig vertelt ze hoe zij Tijjani (AZ) en Eliano (Jong FC Utrecht) met hart en ziel ondersteunt en de uitdagingen die zij als moeder daarbij ervaart. Een mooi inkijkje in het leven van een echt voetbalgezin! En natuurlijk geeft Angelina ook waardevolle tips voor andere voetbalouders.

In mijn podcast ga ik, Marita van der Gouw, in gesprek met andere voetbalmoeders en (ervarings)deskundigen. Ik ben benieuwd naar hun ervaringen en kennis met betrekking tot het traject wat jongens en meisjes doorlopen bij Betaald Voetbal Organisaties. Ik hoop dat ouders die aan het begin van een dergelijk traject staan geïnspireerd raken en iets hebben aan de gedeelde tips.

Heb je hulp nodig voor jouw kind of voor jezelf, of wil je gewoon je verhaal kwijt, dan kun je mailen naar: devoetbalmoeder@gmail.com. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

#devoetbalmoeder #podcast #az #jongutrecht #sportouders #moeder #topsport #sporters #voetbal #tips #ontwikkeling #talent #fctwente #peczwolle #tijjanireijnders #elianoreijnders #martinreijnders #bvo

Wil je de afleveringen alleen beluisteren? Dan kan dat ook. Ga naar Spotify en abonneer je op De Voetbalmoeder de Podcast.

Het maken van deze podcast kost veel geld. Wil jij mij ondersteunen en samen onze kinderen op een gezonde manier laten sporten? Neem dan contact met mij op via e-mail: devoetbalmoeder@gmail.com.

Socials: www.instagram.com/devoetbalmoederopinsta www.facebook.com/devoetbalmoeder

Email: devoetbalmoeder@gmail.com www.devoetbalmoeder.com

Wil je meer beluisteren ga dan naar het YouTube kanaal De Voetbalmoeder

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen