1 oktober 2023

Gewonde bij botsing tussen twee auto’s in Heemskerk, kinderen ongedeerd

HEEMSKERK/CASTRICUM – Twee auto’s zijn donderdagochtend hard met elkaar in botsing gekomen op de Kruising van de Rijksstraatweg in Heemskerk en de Beverwijkerstraatweg in Castricum, op de grens. Omstreeks 10:35 uur ging het mis. De Renault wilde vanaf de Rijkstraatweg links afslaan naar camping Geversduin. Verkeer vanaf de Beverwijkerstraatweg heeft tegelijkertijd groen voor rechtdoor en heeft dus voorrang. De automibilste van de Renault zag een tegemoetkomende auto over het hoofd en sloeg af. De Renault werd hierna hard in de zijkant geraakt en kwam omgekeerd tot stilstand. De schade is enorm. Bij het ongeval waren drie kinderen betrokken, zij zijn gecontroleerd door de ambulancedienst maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Ze kregen alledrie een traumabeertje. De bestuurster van de Renault moest eveneens gecontroleerd worden door de ambulancedienst, zij werd wel overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te breng.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen