30 september 2023

Auto op z’n kant na botsing met geparkeerde auto in Beverwijk

BEVERWIJK – Een auto is donderdagmiddag op zijn kant terecht gekomen nadat de automobilist op een geparkeerde auto botste op de Olieslagerslaan in Beverwijk. Omstreeks 16:05 uur ging het mis; de bestuurder was tijdens het rijden op zoek naar iets in zijn auto toen hij de macht over het stuur verloor en op een geparkeerde auto botste. Door de klap kwam de auto op de zijkant terecht. De bestuurder kon direct uit de auto komen en liep aan het ongeval geen verwondingen op.

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te brengen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen