30 september 2023

Auto volledig in brand op parkeerterrein in Heemskerk

HEEMSKERK – Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag in vlammen opgegaan op het parkeerterrein van het skicentrum aan de Communicatieweg in Heemskerk. Omstreeks 03:20 uur merkte de eigenaresse van de auto mankementen op aan haar auto; de radio deed vreemd en ze rook een benzinelucht. Ze startte de auto om te kijken of dat het probleem zou verhelpen, maar hierna kwamen er direct hoge vlammen onder de motorkap vandaan waarop de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur relatief snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig afbrandde. Gezien de verklaring van de eigenaresse gaat de politie niet uit van brandstichting, er zal dan ook geen verder politieonderzoek naar de oorzaak komen.

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te brengen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen