3 oktober 2023

Speciale aflevering met mijn zoon Ennio over ons proces in het voetbal

In deze aflevering ga ik in gesprek met mijn zoon Ennio. Ennio heeft als keeper vanaf zijn 14e jaar het jeugdtraject bij FC Twente doorlopen tot en met het eerste elftal. Omdat hij zich graag verder wil ontwikkelen en het daarvoor belangrijk is dat hij wedstrijden speelt, heeft hij in juni 2022 de overstap gemaakt naar VVV-Venlo. Daar is hij momenteel eerste keeper. Samen praten we over hoe zijn proces is gegaan, van klein jongetje dat gek was op de bal, met een profvoetballer als vader, tot de volwassen man en keeper die hij nu is. Ook vertellen we samen over onze, soms unieke, kijk op aspecten van het voetbal en hoe hij daarmee is omgegaan. Daarbij wordt uiteraard ook een deel van mijn eigen proces als voetbalmoeder belicht.

In mijn podcast ga ik, Marita van der Gouw, in gesprek met andere voetbalmoeders en (ervarings)deskundigen. Ik ben benieuwd naar hun ervaringen en kennis met betrekking tot het traject wat jongens en meisjes doorlopen bij Betaald Voetbal Organisaties. Ik hoop dat ouders die aan het begin van een dergelijk traject staan geïnspireerd raken en iets hebben aan de gedeelde tips. Heb je hulp nodig voor jouw kind of voor jezelf, of wil je gewoon je verhaal kwijt, dan kun je mailen naar: devoetbalmoeder@gmail.com.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! #devoetbalmoeder #podcast #fctwente #vvvvenlo #keeper #bewustwording #sportouders #moeder #topsport #sporters #voetbal #tips #ontwikkeling #talent #enniovandergouw #vandergouw #raimondvandergouw #bvo

Wil je de afleveringen alleen beluisteren? Dan kan dat ook.

Ga naar Spotify en abonneer je op De Voetbalmoeder de Podcast. Het maken van deze podcast kost veel geld.

Wil jij mij ondersteunen en samen onze kinderen op een gezonde manier laten sporten?

Neem dan contact met mij op via e-mail: devoetbalmoeder@gmail.com.

Wil je meer beluisteren ga dan naar het YouTube kanaal De Voetbalmoeder

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen