30 september 2023

Vermiste en gevonden dieren Dierenambulance Kennemerland

Iedere week publiceert Nieuws.nl de gevonden en vermiste dieren in en rond Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest op basis van de gegevens van Stichting Dierenambulance Kennemerland en Stichting Amivedi.

Vermiste en gevonden dieren gemeld bij of gevonden door Stichting Dierenambulance Kennemerland:

Meer informatie via Dierenambulance Kennemerland website:  www.dierenambulancekennemerland.nl 

Vermiste en/of gevonden dieren gemeld bij Stichting Amivedi:

Vermist

  • Vermist, melding nummer 2000523, vermist op 25-7,  kat, kater, naam Rover, ongecastreerd, geen chip, 15 jr. Signalement; Grijs/zwart cypers met een wit bekje, hals, borst, witte sokken. Rover is 15 en een beetje stram. Straat en plaats, Acacialaan Beverwijk

Gevonden

  • Gevonden; melding nummer 2000459, gevonden op 25-7, konijn. Signalement; Klein konijntje, wit met grijze vlekken. straat en plaats; Duin- en Kruidbergerweg Santpoort-Noord
  • Gevonden; melding nummer 2000619, gevonden op 25-7, kanarie, wit met bruin. Signalement; Klein wit vogeltje (kanarie) met beetje bruin op het kopje rond de oogjes. Is tam. Straat en plaats, Schulpweg Velsen-Noord
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen