1 oktober 2023

Chantal Roord over dochter Jill bij VfL Wolfsburg én het Nederlands elftal…

In deze podcast ga ik in gesprek met Chantal Roord. Chantal is de moeder van Jill. Jill voetbalt op dit moment bij VfL Wolfsburg en is speelster van het Nederlands elftal. Chantal vertelt o.a. hoe Jill als klein meisje tussen de jongens als voetbalster al opviel en hoe zij de mooie maar ook moeilijke momenten in Jill’s carrière beleefd heeft. Daarnaast geeft ze waardevolle tips voor sportouders.

In mijn podcast ga ik, Marita van der Gouw, in gesprek met andere voetbalmoeders en (ervarings)deskundigen. Ik ben benieuwd naar hun ervaringen en kennis met betrekking tot het traject wat jongens en meisjes doorlopen bij Betaald Voetbal Organisaties. Ik hoop dat ouders die aan het begin van een dergelijk traject staan geïnspireerd raken en iets hebben aan de gedeelde tips.

Heb je hulp nodig voor jouw kind of voor jezelf, of wil je gewoon je verhaal kwijt, dan kun je mailen naar: devoetbalmoeder@gmail.com. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

#devoetbalmoeder #podcast #fctwente #vflwolfsburg #nederlandselftal #bewustwording #sportouders #moeder #topsport #sporters #voetbal #tips #ontwikkeling #talent

#damesvoetbal #jillroord #bvo

Wil je de afleveringen alleen beluisteren? Dan kan dat ook. Ga naar Spotify en abonneer je op De Voetbalmoeder de Podcast.

Het maken van deze podcast kost veel geld. Wil jij mij ondersteunen en samen onze kinderen op een gezonde manier laten sporten?

Neem dan contact met mij op via e-mail: devoetbalmoeder@gmail.com.

Socials: www.instagram.com/devoetbalmoederopinsta www.facebook.com/devoetbalmoeder

Email: devoetbalmoeder@gmail.com www.devoetbalmoeder.com

Wil je meer beluisteren ga dan naar het YouTube kanaal De Voetbalmoeder

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen