3 oktober 2023

Baandert gedeeltelijk afgesloten op 1, 2 en 3 augustus voor gemotoriseerd verkeer

Heemskerk – Op 1, 2 en 3 augustus sluiten we de Baandert gedeeltelijk af voor gemotoriseerd verkeer buiten de spitstijden. De afsluiting is tussen 09.00 en 15.00 uur. U kunt tussen dit tijdstip Heemskerk alleen inrijden via de Tolweg – Gerrit van Assendelftstraat. Heemskerk uitrijden is wel mogelijk via de Baandert. Omleidingen geven we aan met borden. Het fiets- en voetpad sluiten we niet af.

Aan het werk op de Baandert

Op de locatie van het voormalige tankstation staat de bouw van woningen gepland. Het oude BP terrein en de doorsteken op de Baandert zijn afgesloten met betonnen barriers. Deze barriers vervangen we voor trottoirbanden. Aannemer Bruisschaart voert de werkzaamheden uit. Bij de doorsteekplekken lijmen we de trottoirbanden op het asfalt. Hierdoor voorkomen we dat er onnodig gekeerd wordt op de Baandert.

Foto: Hans Blomvliet
Foto: Hans Blomvliet
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen