3 oktober 2023

Duurzaam ondernemen GreenBizIJmond

Op 13 juli werd er weer de duurzame ondernemers barbecue georganiseerd. Deze barbecue werd gehouden voor ondernemers in Heemskerk, specifiek van bedrijventerreinen De Houtwegen en De Trompet. Het werd georganiseerd door GreenBiz IJmond en het doel was tweeledig: Ondernemers op de hoogte brengen van de kansen rondom verduurzaming. Wat levert het op?

Hoe pak je het aan? En hoe kan GreenBiz ondersteunen? Dit doen we door succesverhalen van andere ondernemers te laten horen. Het was dus vooral voor en door ondernemers. Netwerken: volledig duurzaam/ co2 neutraal word je niet in je eentje, daar heb je je buren voor nodig. Er waren concrete voorbeelden van buren die elkaars afvalstromen gebruiken, terwijl zij eerder betaalden voor het afvoeren van die stromen.

Dat soort samenwerkingen komen alleen tot stand als je elkaar kent en vertrouwt. De barbecue was dus ook bedoeld om de verbintenis te leggen tussen ondernemers in Heemskerk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen