12 april 2024

Zomer op ’t plein – Reis de wereld rond

Beverwijk – Ook deze zomer kunnen senioren op 31 juli, 7, 14 en 21 augustus weer aan het Kerkplein terecht voor een gezellige maandagmiddag. Met per keer twee leuke, heel diverse workshops en een interessante lezing. Allemaal rond het thema ‘Reis de wereld rond’. De inloop is steeds vanaf 13.00 uur en de middagprogramma’s beginnen om 13.30 uur.

Op 31 juli is er een workshop ‘modern linedancing’ (Verenigde Staten), gegeven door Jannie Stark. Marcel Fraij laat je deze middag kennismaken met origami, de Japanse papiervouwkunst. Tot slot geeft schrijfster Saskia Goldschmidt een lezing over haar boek ‘Kukuruznik’. Daarin verhaalt ze over vliegeniersters, die in de begintijd van de luchtvaart wereldwijd in wankele vliegtuigjes stapten om records te breken.

Omstreeks 16.15 uur sluiten we de middag gezellig af met een hapje en een drankje. Meedoen kost € 12,50 per keer, inclusief de consumpties. Kaarten zijn tijdens de openingstijden vanaf 13.00 uur te koop bij de klantenservice in de Bibliotheek. Of koop die online via bibliotheekijmondnoord.nl. Zie daar de agenda. Zomer op het Plein is voor je georganiseerd door Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten, Kennemer Theater en Welzijn Beverwijk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen