3 oktober 2023

Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie in Heemskerk

Heemskerk – Bij een medisch incident in een woning aan de Walstro in Heemskerk is donderdagmiddag de traumahelikopter uit Amsterdam ingezet. Ook kwamen meerdere ambulances en politie-eenheden ter plaatse. De patiënt is door de arts van het traumateam behandeld waarna de patiënt met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De arts reed met de ambulance mee. Wat er precies gebeurd is in de woning is nog onduidelijk.

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te brengen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen