30 september 2023

Kankercafé met maandthema ‘positieve gezondheid en zingeving.

Beverwijk – Voor wie kanker heeft of had heeft oncologiefysiotherapeut JoAnne van Yperen samen met Bibliotheek IJmond Noord een Kankercafé opgezet. Elke vierde maandag van de maand geeft een deskundige in de bibliotheek aan het Kerkplein van 10.00 tot 12.00 uur een presentatie rond steeds een ander thema.

Zo hopen wij alle informatie die tijdens het ziekteproces en de herstelperiode op je
afkomt te verduidelijken. Maandag 24 juli is het thema positieve gezondheid en zingeving. Hoe ga je om met kanker? Je hebt te horen gekregen dat je een hele nare ziekte hebt en die heeft nogal wat impact op je leven. Hoe ga je daarmee om? Tijdens deze ochtend gaan we dieper in op wat positieve gezondheid is, en hoe je dat kunt toepassen op jouw situatie. Natuurlijk kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ook vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Van tevoren aanmelden is niet nodig en de toegang is steeds gratis. Meer info en het programma voor de komende maanden vind je op www.kankercafe.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen