12 april 2024

Alice de Boer over zoon Kees bij Ajax, Swansea en meer – De Voetbalmoeder

In deze eerste podcast ben ik in gesprek met Alice de Boer. Haar zoon Kees voetbalt op dit moment bij VVV Venlo, maar heeft al een heel traject achter de rug. Zo is hij onder meer op jonge leeftijd van Ajax naar Swansea gegaan. Beluister de podcast en hoor hoe Alice en het hele gezin De Boer hier mee om is gegaan, wat het voor hen betekend heeft en welke tips zij met andere ouders zou willen delen.

In mijn podcast ga ik, Marita van der Gouw, in gesprek met andere voetbalmoeders en (ervarings)deskundigen. Ik ben benieuwd naar hun ervaringen en kennis met betrekking tot het traject wat jongens en meisjes doorlopen bij Betaald Voetbal Organisaties. Ik hoop dat ouders die aan het begin van een dergelijk traject staan geïnspireerd raken en iets hebben aan de gedeelde tips.

Heb je hulp nodig voor jouw kind of voor jezelf, of wil je gewoon je verhaal kwijt, dan kun je mailen naar: devoetbalmoeder@gmail.com. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

#devoetbalmoeder #podcast #ajax #swansea #vvvvenlo #bewustwording #sportouders #moeder #topsport #sporters #voetbal #tips #ontwikkeling #talent #keesdeboer #bvo

Wil je de afleveringen alleen beluisteren? Dan kan dat ook. Ga naar Spotify en abonneer je op De Voetbalmoeder de Podcast.

Het maken van deze podcast kost veel geld. Wil jij mij ondersteunen en samen onze kinderen op een gezonde manier laten sporten? Neem dan contact met mij op via e-mail: devoetbalmoeder@gmail.com.

Socials: www.instagram.com/devoetbalmoederopinsta www.facebook.com/devoetbalmoeder

Email: devoetbalmoeder@gmail.com www.devoetbalmoeder.com

Wil je meer beluisteren ga dan naar het YouTube kanaal De Voetbalmoeder

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen