1 oktober 2023

Zeer grote brand in duingebied Heemskerk, veel brandweer ingezet

In het Heemskerkse duingebied is maandagmiddag brand uitgebroken. Dat meldt een woordvoerder van Veiligheidsregio Kennemerland. Vanwege het grote brandrisico in de natuur is direct flink opgeschaald naar zeer grote brand met een groot uitbreidingsrisico. De brand woedt in het duingebied ten noordwesten van Tata Steel. Het is drinkwaterwingebied van de PWN. Op dit moment zijn hulpdiensten en masse onderweg naar het genoemde gebied. ,,We doen er alles aan om direct voldoende materiaal en personeel aanwezig te hebben’’, zei de woordvoerder even na drie uur maandagmiddag. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan. ,,De natuur is nog steeds erg droog, ook al heeft het geregend.’’

Ik ben Nikos en ik ben persfotograaf in Noord-Holland. Ik maak foto’s en video’s van ongevallen, branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel en zo netjes mogelijk in beeld te brengen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Nikkos112

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen